Klant login

Reparatie

Met onze GECO Reparatie Service doen wij er alles aan om jouw materiaal weer in werkende staat te krijgen. Door jouw gereedschap, machines of materiaal te laten repareren door GECO Service, kies je voor gediplomeerd vakmanschap.

Wij verzorgen de reparaties van machines en gereedschappen. Dit doen wij in onze eigen werkplaats of bij jou op locatie. Vandaar dat wij klaar staan voor gereedschap reparatie in de gehele regio Utrecht tot aan Houten of Wijk bij Duurstede. Doordat wij voorzien zijn van een speciale Service-bus, kunnen wij met spoed repareren of een tijdstip dat jou schikt. Wil je direct een reparatie aanmelden? Vul dan het reparatie formulier in.

Reparatie aanmelden

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier kapot gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Veelvoorkomende reparaties

Er zijn een aantal reparaties die wij vaker mogen uitvoeren. Hierdoor zijn wij er gedurende de jaren gespecialiseerd in geraakt. Daarom weten wij duidelijk in te schatten wat de reparatie gaat kosten qua tijd en geld. Je vindt hieronder een opsomming van veelvoorkomende reparaties.

 • Aanhanger repareren
 • Elektrisch gereedschap repareren
 • Heftruck repareren
 • Hoogwerker repareren
 • Klimmateriaal reparatie
 • Lift repareren
 • Steiger repareren
 • 2-takt repareren
 • 4-takt repareren

Repareren op locatie

In sommige gevallen komt het niet uit om het materiaal bij ons langs te brengen. Daarom bieden wij reparatie op locatie aan. Wij bieden onder andere in onderstaande gebieden reparatie service aan:

 • Gereedschap reparatie Utrecht
 • Gereedschap reparatie Culemborg
 • Gereedschap reparatie Brabant
 • Gereedschap reparatie Amersfoort
 • Gereedschap reparatie Veenendaal
 • Gereedschap reparatie Zeist
 • Gereedschap reparatie Stichtse Vecht
 • Gereedschap reparatie Woerden
 • Gereedschap reparatie Apeldoorn
 • Gereedschap reparatie Hilversum
 • Gereedschap reparatie Houten
 • Gereedschap reparatie Wijk bij Duurstede

Repareren in onze werkplaats

Je kunt ook al jouw materialen, machines en gereedschappen bij ons langsbrengen. Zo is het vaak handig om bijvoorbeeld een aanhanger bij ons op locatie te brengen want dan kunnen wij deze op de brug zetten. Bovendien hebben wij daar veel reparatie-onderdelen voor machines of arbeidsmiddelen op voorraad liggen.

Verschillende merken repareren

Ongeacht het merk gereedschap, machine of materiaal: wij repareren het voor je! Er zijn een aantal merken die vaker gebruikt worden onder onze klanten en zo nu en dan dus ook gerepareerd moeten worden. Hieronder vind je een greep uit de merken die wij repareren.

Machine en materiaal reparatie

Wij zijn er om te zorgen voor jouw machinepark. Reparatiewerkzaamheden nemen wij graag uit handen. Zo voeren wij de activiteiten vakkundig voor jou uit. Waardoor jij je bezig kunt houden met eigen werkzaamheden. Ook voor grotere machines en materialen verzorgen dit graag voor jou. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek  (met gratis koffie).

Veelgestelde vragen over reparaties

Er zijn een aantal vragen die regelmatig gesteld worden over het uitvoeren van reparaties. Daarom hebben wij voor jou deze vragen op een rijtje gezet. Mocht jou vraag er niet tussen staan? Laat het ons dan weten. Wij helpen jou namelijk graag verder.

De duur van een reparatie is afhankelijk van het soort defect. In sommige gevallen kan de reparatie met spoed al worden uitgevoerd binnen 1 werkdag. Gemiddeld krijg je de gerepareerde machine na drie tot vijf werkdagen terug. Maar alles is afhankelijk van het soort defect en de beschikbare capaciteit. Daarom kun je de machine gratis aanmelden en dan voeren wij ook kosteloos het onderzoek uit. Zo weet jij precies hoe lang de reparatie duurt.

Als jij gereedschap opstuurt naar ons, dan dien je zelf de verzendkosten te betalen. Deze zijn verschillende per transporteur en de grootte van het pakket. Wanneer wij het gerepareerde materiaal terug naar jou willen sturen, zal dit bedrag worden vermeld op het offerte voorstel (stap 3 van GECO Reparatie Service).

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Een reparateur voert de reparatie van jouw machine uit. Allereerst wordt door een gediplomeerd vakman de inschatting gemaakt van het soort defect en de kosten van reparatie. Vervolgens voert deze vakman ook de reparatie uit. Hierdoor heb je korte lijntjes en 1 centraal aanspreekpunt die alles van de reparatie afweet.

Als je gereedschappen bij een ander bedrijf dan GECO heb gekocht, kan het alsnog zijn dat je deze bij GECO Service wil laten repareren. Geen probleem! Natuurlijk kun je machines die niet bij ons gekocht zijn, door ons laten repareren. Wel zo makkelijk.

Wij kunnen en willen geen reparaties accepteren waarvan het vermoeden bestaat dat deze verontreinigd is met asbest om de gezondheid en een veilige werkomgeving te waarborgen voor onze medewerkers. Graag verwijzen wij jou dan door naar gespecialiseerde bedrijven omtrent reparaties en asbest. Neem hiervoor contact met ons op. Asbestmachine reparaties dienen wettelijk te worden aangeboden bij een gespecialiseerd bedrijf dat de voorzieningen heeft om deze (mogelijk) asbesthoudende gereedschappen onder juiste condities te repareren en te keuren.

Uiteraard kunnen wij gereedschappen of materialen slijpen voor jou. Houdt deze in goede conditie door op tijd te slijpen. Denk hierbij aan al het verspanend materieel dat wordt gebruikt in de bouw. Maar ook voor het slijpen van tuingereedschap kun je bij ons terecht. Indien tanden vervangen moet worden, kan dit ook worden uitgevoerd.