Klant login

Niftylift Repareren

Laat je Niftylift repareren door GECO Service. Je kunt alle Niftylift hoogwerkers zoals HR12, Niftylift 170, Niftylift 120T of de H21 laten repareren. Voordeel aan reparaties bij GECO Service is dat je vervangende Niftyliften kunt huren. Kortom wat je ook van Nifty wil laten repareren, GECO Service is jouw partner.

Niftylift repareren

Nifty aanmelden voor repareren

Meld reparaties aan in dit formulier

Niftylift storingen en reparaties

De aanhangerhoogwerkers, kniktelescoophoogwerkers en spinhoogwerkers van Niftylift zijn vooruitstrevende machines in de markt. Wereldwijd leveren zij de hoogwerkers aan uiteenlopende klanten.

Niet gek dat er bij zo veel werk met deze machines wel eens beschadigingen of storingen optreden. Hiernaast hebben wij een aantal voorbeelden van schades en storingen genoteerd.

GECO Service kan jou helpen bij alle soorten schades en storingen. Wij kijken graag met jouw mee en helpen je graag verder voor een oplossing tot het repareren van jouw Niftylift.

De licht gewicht aanhanger hoogwerkers van Niftylift dienen altijd gestempeld te worden. Wanneer dit niet mogelijk is, is het een grote kans dat er een storing is.

Als je waterpas staat en de hoogwerker geeft aan dat er kantelgevaar is, gaat deze automatisch op de beveiliging. Hierdoor kun je de hoogwerker niet meer optimaal gebruiken. Neem met ons contact op.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier kapot gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over Niftylift

De meest gestelde vragen op het gebied van Niftyliften vind je hieronder. Alle vragen die je hebt over storingen, schades en eventuele reparaties kun je aan ons vragen.

Per soort hoogwerker is dit verschillende. De lichtste Niftylift is rond de 2.500 kg. Maar er zijn ook zwaardere hoogwerkers van Nifty die 15.000 kg zwaar zijn.

Sinds de oprichting van Niftylift, worden de hoogwerker ontwikkeld in Milton Keynes. Dit is een stad in Engeland ongeveer 80 km ten noordwesten van Londen.

Heb je een storing bij jouw Niftylift? Dan kun je eerst naar deze lijst met storingen van hoogwerkers. Ook kun je in het hoogwerker boek kijken of je belt ons voor direct advies.