Klant login

Prijzen

Je kunt bij ons een overzichtelijke weergave krijgen van de prijzen die wij hanteren. Deze zijn verschillend per situatie en dienst die wij leveren aan jou.

De prijzen bespreken wij graag met jou aan de hand van een bak koffie. Da kunnen wij gelijk een beeld krijgen van de situatie en de behoefte die jij hebt om te laten keuren, onderhouden of repareren door GECO Service.

Hieronder vind je ook een beschrijving van de verschillende diensten die GECO Service levert met de desbetreffende prijslijst.

Alle prijzen downloaden van GECO Service

Specifieke prijslijsten

Prijzen van keuringen

Wij bieden allerlei verschillende keuringen aan. Mocht je willen weten wat het kost om een keuring te laten doen door GECO Service, dan kun je de prijslijst van de keuringen downloaden.

De keuringen die GECO Service onder andere aanbiedt zijn: aanhanger keuringen, elektrisch gereedschap, rolsteigers, motorisch gereedschap, heftrucks, hoogwerkers, valbeveiliging en diverse liften.

Deze keuringen kunnen wij in onze eigen werkplaats uitvoeren. Maar met het grootste gemak voeren wij deze ook bij jou op locatie uit. Tot slot worden alle keuringen uitgevoerd door gediplomeerde keurmeesters.

Specifieke prijzen downloaden van keuringen

Prijzen van onderhoud

Er zijn allerlei soorten onderhoud die je bij GECO Service kan laten uitvoeren. Maar onderhoud ansicht zorgt ervoor dat jij een langere levensduur haalt uit jouw machinepark.

Wij kunnen jouw complete gereedschap-, machine- en materiaalpark voorzien van periodiek of preventief onderhoud. Meer weten over de soorten onderhoud? Bekijk dan de pagina over onderhoud.

Specifieke prijzen downloaden van onderhoud

Prijzen van reparaties

De prijzen van reparaties zijn afhankelijk van het soort defect. Maar ook de spoed die erbij komt kijken en de capaciteit. Om je een beeld te kunnen geven, bieden wij jou graag inzicht in de prijsindicatie van reparaties.

Bij GECO Service bieden wij een speciale reparatie service aan. Ook wel de GECO Reparatie Service genoemd. In vier stappen kun jij weer direct aan de slag met jouw klussen en werkzaamheden. Want dat staat bij ons bovenaan. Wij doen er alles aan zodat jij ontzorgd kunt klussen.

Tot slot kun je ook direct een defect toestel bij ons aanmelden. Dan krijg je helemaal exact een voorstel van de kosten. Dit kan via het reparatieformulier van de GECO Reparatie Service.

Specifieke prijzen downloaden van reparaties

Bij jou op locatie

Wij kunnen het keuren, onderhoud of de reparaties bij jou op locatie uitvoeren. In overleg met jou komen wij graag bij jou langs om daar onze diensten uit te voeren.  Hierdoor blijven jouw machines in het bedrijf. Maar het grootste voordeel is wellicht, dat bij  goedkeur, de machines hierdoor dezelfde dag nog gebruikt kunnen worden. Wel zitten er reiskosten aan verbonden. Maar het belangrijkste is dat jij profiteert van minimale stilstand. 

Of in onze werkplaats

Ook is het de mogelijkheid om bij ons in de werkplaats te keuren, repareren of onderhouden. De werkplaats van GECO Service is gevestigd in Wijk bij Duurstede. De voordelen van keuren in onze werkplaats is dat er geen reiskosten aan verbonden zijn. Bovendien kunnen wij voor jou ook sneller schakelen bij complicaties vanwege bijvoorbeeld de grotere voorraad. Kortom, aan jou de keuze wat jouw voorkeur is of je onze diensten op locatie laat uitvoeren of in de werkplaats.

Ook interessant voor jou