Klant login

Festool Repareren

Wil je je Festool snel en professioneel laten repareren? Kies dan voor GECO Reparatie Service. Wij staan klaar voor jouw gereedschap.
Festool repareren

Festool ter reparatie aanmelden

Kies voor volledige reparatie van Festool gereedschap

Mogelijke defecten bij Festool

Tafelcirkelzagen, afkortzagen, decoupeerzagen, handcirkelzagen of stofzuigers. Festool is één van de koplopers als het aankomt op systemen, stofafzuiging of vooruitstrevende innovaties.

Het oorspronkelijke Duitse merk staat bekend om kwaliteit. Desondanks gaat er wel eens wat kapot.

Mogelijke storingen die bekend zijn, zijn lijken veel op die van elektrische gereedschap storingen. Dus bijvoorbeeld kabelbreuk, koolborstels, ankers versleten of lagers. 

Er is een bekend probleem bij Festool dat schuurmachines steeds langzamer gaan schuren en er uiteindelijk mee stoppen. Uiteindelijk hoor je alleen een brommend/zoemend geluid zonder beweging. Neem dan contact met ons op.

Als jouw Festool elektrische gereedschap het niet meer doet, is een kabelbreuk een mogelijke oorzaak. Je hoeft deze niet altijd te kunnen zien.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over Festool

Je kunt een opdracht tot reparatie geven door dit formulier in te vullen. In een paar stappen, weet je precies waar je aan toe bent en op welke manier jouw Festool machine wordt gerepareerd.

Soms is het defect dusdanig klein, dat het economisch en duurzaam aantrekkelijk is om te repareren in plaats van nieuw kopen. 

Zeker! Mocht je een leenapparaat willen terwijl jouw Festool gereedschap wordt gerepareerd, dat kan! Je kunt bijvoorbeeld vervangende gereedschappen tijdelijk huren via GECO Verhuur

Hier vind je de prijslijst voor reparaties. Wij onderzoeken bij klanten kosteloos het defecte toestel. Hierna maken wij een prijsopgave of inschatting voor de reparatiekosten.

Ja het was eerst Festo. In 2000 is Festo Tooltechnic het zelfstandige merk Festool geworden.