Klant login

Makita Repareren

Laat jouw Makita gereedschappen repareren door GECO Service. Van Makita accu’s tot aan schroefmachines, accuboormachines of zelfs opladers van Makita. Alle Makita gereedschappen kun je aanmelden voor reparatie.
Makita repareren

Makita reparatie aanmelden

Vul het formulier in en ontvang snel reactie voor de reparatie

Voorbeelden van storingen bij Makita

Makita is in 1915 opgericht in Japan als Makita Electric Works. Het was in de 50-er jaren het eerste bedrijf in Japan dat draagbare elektrische schaafmachines produceerde.

Vervolgens heeft het merk zich ontwikkeld in elektrisch gereedschap en accu gereedschap. 

Veel professionele klussers lopen weg met het 40V accuplatform. Schroefmachines, boorhamers en meer kun je allemaal aansluiten met één en dezelfde accu.

Desalniettemin kan er storing optreden bij Makita. Waar dagelijks mee wordt gewerkt, is de kans op schade of defecten reëel. Daarom kun je jouw Makita gereedschappen laten repareren bij GECO Service.

Een paar jaar geleden (rond 2010) was een bekend probleem de acculader van Makita. Hier zat een fabrieksfout in waardoor veel laders een storing hadden. Dit is inmiddels opgelost en verholpen. Mocht je alsnog een storing hebben, laat het ons dan weten en wij helpen je verder.

Door het elektrische gereedschap van Makita op snoer, kan er nog wel eens een kabelbreuk ontstaan. Deze breuk hoef je niet altijd direct te zien. Maar het zorgt ervoor dat je complete machine niet werkt ondanks dat deze in het stopcontact zit.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor Makita gereedschap repareren

Download hieronder de prijslijst voor het repareren van gereedschap.

Veelgestelde vragen over Makita

Het merk Makita komt oorspronkelijk uit Japan. Om precies in Nagoya, Aichi in Japan op 21 maart 1915.

Milwaukee versus Makita. Waar Makita zich onderscheidt met de 40V accu’s heeft Milwaukee ook een zeer betrouwbaar accu platform. Met name de slagmoersleutels zijn zeer gewaagd aan elkaar.

Het laden van een Makita LXT accu vindplaats met een ingebouwde chip in de accu. Deze chip communiceert met de acculader en de knop die op de accu zit. Als je alle streepjes op de accu ziet, kun je er vanuit gaan dat de accu volgeladen is.