Klant login

JLG Repareren

Middels GECO Reparatie Service kun je jouw JLG laten repareren. Bekijk nu waar wij jou kunnen ontzorgen voor reparaties aan JLG Hoogwerkers en meer.

JLG hoogwerker repareren

Reparatie formulier

Meld kapotte hoogwerkers in dit formulier

JLG storingen en reparaties

JLG is een toonaangevende fabrikant van onder andere hoogwerkers. De hoogwerkers en andere machines van JLG worden veel gebruikt. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Ondanks dat het een zeer degelijk merk hoogwerker is, ontkom je er soms niet aan dat er een storing optreedt.

Ook kan het voorkomen dat je JLG beschadigd raakt. Denk aan een scheur in de mast, apparatuur die niet meer werkt of de stempels die scheef staan.

Bij welke storing of reparatie je ook hulp nodig hebt, wij van GECO Service staan voor je klaar. Wij doen er alles aan om jou te kunnen ontzorgen. 

Bij spinhoogwerkers van bijvoorbeeld JLG kan ‘t voor komen dat de mast niet kan uitschuiven naar volledige reikwijdte. Dit kan of door het te zware gewicht komen of een storing.
Wanneer het platform van een schaarlift niet hoger komt dan 2 meter ligt het vaak aan het ‘pothole’ systeem of kuil inrijbeveiliging. Voor deze en andere storingen kun je bellen zodat wij je verder kunnen helpen.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier kapot gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijsindicatie voor reparaties

Veelgestelde vragen over JLG hoogwerkers

Er zijn ontzettend veel JLG hoogwerkers verspreid over ons land maar ook in de rest van de wereld. De meest gestelde vragen over de producten van JLG vind je hieronder:

Afhankelijk van de situatie, kan jouw JGL machine op locatie worden gerepareerd of in de werkplaats. Samen met jou bespreken wij de situatie en zorgt GECO Service dat jouw JLG wordt gerepareerd.

Niemand wil stil staan, daarom kun je door bij GECO jouw reparatie uit te laten voeren, direct een vervangend model hoogwerker huren. Hierdoor kun je jouw reparatie laten uitvoeren terwijl je zelf aan de slag kan blijven.

Nee, dit is niet verplicht. Deze JLG servicecenters zitten tot 2022 nog niet in Nederland dus dan is het ook niet praktisch om daar jouw JLG te laten repareren. Er zijn meerdere partijen zoals GECO Service die hoogwerkers mogen keuren, onderhouden en repareren.

Dit is niet makkelijk in te schatten zonder een eerste inspectie te hebben gedaan. Dit kan middels beeldmateriaal of door fysiek te inspecteren. Afhankelijk van de situatie kan het uiteenlopen van een (paar) dag(en) tot weken.

Ondanks dat veel JLG kennen van de hoogwerkers, zijn de verreikers van het merk ook populair. Zoals de VR-serie. Oudere model verreikers zijn bijvoorbeeld de JLG 2505 of JLG 35.13 of de PS-serie.