Klant login

Ferm Repareren

Ferm kun je laten repareren door de experts van GECO Service. Wanneer een Ferm gereedschap defect is of niet juist werkt? Dan kun je GECO Reparatie Service inschakelen om het defect op te sporen en te laten repareren.
FERM repareren

Ferm Powertools reparatie

Meld jouw Ferm gereedschap aan in onderstaande formulier

Heeft één van je Ferm gereedschappen storing of is ‘ie kapot? Stuur dan in het onderstaande formulier jouw probleem op. Wij nemen dan contact met jou op voor de vervolgstappen om jouw Ferm machine te repareren.

Voorbeelden van Ferm storingen en defecten

Ferm is een gereedschapsmerk speciaal bedoeld voor de incidentiele klusser en de professioneel met dagelijks gebruik. De gereedschappen van Ferm worden ontwikkeld en ontworpen in Nederland maar de productie is uitbesteed in China.

Het merk is al sinds 1965 actief en opgericht in Genemuiden (momenteel hoofdkantoor in Zwolle).

De muurfreesmachines, accuboormachines of poetsmachines hebben soms wat problemen. Volkomen normaal want elk soort of merk gereedschap kan wel eens kapot gaan

Daarvoor kun je de professionals van GECO Service inschakelen. Wij zijn bevoegd en ervaren met de reparaties van alle merken gereedschappen en dus ook Ferm.

Is je haakse slijper op snoer? Dan kan het zijn, wanneer de haakse slijper niet werkt, dat er een kabelbreuk is opgetreden. Je hoeft deze niet altijd te zien.

De pneumatische boorhamers van Ferm kunnen kapot gaan door bijvoorbeeld versleten koolborstels. In het geval van versleten koolborstels worden de boorhamers zeer warm en moet je deze snel laten vervangen.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over Ferm

Ferm is bedacht en opgericht in Nederland. Het bedrijf is uiteindelijk overgenomen door Coopers Investors zodat het merk verder kan groeien in Nederland en Duitsland. Het merk is gericht op doe-het-zelvers of licht dagelijks gebruik bij professionals. Qua prijs is het daarom ook redelijk goedkoop.

Ferm wordt gemaakt in China. Hierdoor kunnen de productiekosten laag gehouden worden waardoor klanten minder betalen.

Ferm laat je uiteraard repareren bij GECO Service. Als jouw Ferm gereedschap kapot is, kun je dit doorgeven aan GECO Service. Wij repareren het voor jou.