Klant login

HiKOKI Repareren

HiKOKI reparatie uit laten voeren? Dat kan bij GECO Service. Je kan al jouw HiKOKI gereedschappen aanmelden voor reparaties. Ontdek het nu.

HiKOKI repareren

HiKOKI reparatie aanmelden

Meld jouw HiKOKI machines aan via onderstaande formulier

Veel voorkomende beschadigingen

In 2018 is Hitachi Power Tools veranderd in HiKOKI. HiKOKI staat bekend om het accu gereedschap, elektrisch gereedschap en Outdoor Power Equipment.

Het Japanse merk levert wereldwijd gereedschappen die draaien zijn op elektromotoren middels snoer of accu aandrijving.

Bij accugereedschappen treden er zo nu en dan defecten op. Een veelvoorkomend defect was aan accu’s bij Li-Ion accu’s (waar HiKOKI ook gebruik van maakte) ook gebruik van maakt ligt aan de PCB.

Daarnaast zijn beschadigingen die op treden door vallen, stoten of wateroverlast. Dit kan ook tot storing leiden.

Uiteenlopend van productfouten, gebruiksfouten of misbruik van de accu kunnen veroorzaken dat er een accu storing optreedt.

Uiteenlopende redenen kunnen veroorzaken dat het elektrisch gereedschap het niet meer doet. Het kan bijvoorbeeld een elektromotorische storing zijn of een kabelbreuk.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over HiKOKI

Ja, HiKOKI is de nieuwe benaming van het vroegere Hitachi. In 2018 is Hitachi Power Tools veranderd in HiKOKI.

Ja, Metabo is onderdeel van Hitacho Koki (ofwel HiKOKI). Groot verschil is dat Metabo een zelfstandig merk blijft. In tegenstelling tot Hitachi die is opgenomen in het merk van HiKOKI.

HiKOKI slagmoersleutels zijn krachtig, koolborstel loos, licht en goedkoop. Vier voornaamste redenen voor klussers om voor het Japanse merk te kiezen.

Op zoek naar de handleidingen van HiKOKI? Je vindt de gebruikshandleiding op de website van HiKOKI Power Tools. Hier heb je de handige link.