Klant login

Metabo Repareren

Metabo laten repareren? Snelle en professionele reparatie van al jouw Metabo gereedschappen. Bekijk het nu wat wij kunnen betekenen voor jou.

Metabo repareren

Metabo reparatie aanmelden

Aanmeldformulier voor gereedschap repareren

Veelvoorkomende storingen bij Metabo

Metabo is een van de bekendere leveranciers van elektrisch gereedschap. Ondanks dat het een welbekend merk is met een grote staat van dienst, zijn er wel eens wat problemen.

Storingen bij elektrische gereedschappen komen ook voor bij Metabo. Dus van slijtage aan de koolborstels tot de ankers die vervangen moeten worden. Problemen die je kan ervaren met Metabo, is bijvoorbeeld dat de machine niet werkt of niet volledig vermogen levert.

Welke storing je ook hebt aan Metabo gereedschappen, wij van GECO Service staan voor je klaar op het gebied van reparaties.

Op een gegeven moment kunnen koolborstels op raken door slijtage. Onder sommige omstandigheden kan het ook voorkomen dat er meer vonkjes ontstaan of zelfs rookvorming. Neem contact met ons op om dit te verhelpen.

Het lampje van een laser bij Metabo wordt gevoed via een voeding in het handvat. Indien je ook verlichting op de zaag hebt, komt die van dezelfde voeding. Om dit probleem te verhelpen dient deze vervangen te worden.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijzen voor reparaties

Veelgestelde vragen over Metabo

Omtrent de gereedschap reparatie van Metabo Tools zijn wel eens vragen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over Metabo voor je op een rijtje gezet.

Van oudsher staat Metabo bekend om de goede haakse slijpers die het merk heeft. Naast haakse slijpers zijn er ook veel afkortzagen die onder veel klussers worden gewaardeerd.

Je moet bij reparatie de afweging maken of het aantrekkelijk is om deze (klein) te laten repareren of een compleet nieuwe machine wil aanschaffen. Mocht het een Metabo gereedschap zijn die je niet heel vaak gebruikt, kun je ook kiezen voor huren.

Uit Duitsland. In 1923 bouwde Albrecht Schnizler de eerste handboormachine. Deze “Metallbohrdreher” is de basis voor de naam Metabo.