Klant login

Bosch Repareren

Heb jij een Bosch die kapot is of storing heeft? Laat jouw elektrische gereedschap of accu gereedschap van Bosch repareren door GECO Service
Bosch repareren

Bosch reparatie aanmelden

Al jouw Bosch gereedschappen kunnen hier aangemeld worden

Storingen Bosch

Al in 1886 in Bosch opgericht. Het oorspronkelijke Duitse merk is marktleider op het gebied van elektrisch gereedschap.

Het gamma van Bosch is ook gigantisch. Van Bosch Blauw (Bosch Professional) tot aan Bosch Groen (Do It Yourself). Het merk heeft elektrische en accu gereedschappen voor de professionele bouw tot aan de huis en tuinklusser.

Niet gek dat er af en toe ook wat kapot gaat. Storingen kunnen altijd voorkomen maar een defect zoals een kabelbreuk schuilt in een klein hoekje.

Welke storing of defect je ook hebt, GECO Service staat voor je klaar.

Start jouw boorhamer op snoer het niet? Soms kan de oorzaak zijn dat er een kabelbreuk is. Deze hoef je niet altijd direct te zien. Ook kunnen de koolborstels eventueel een probleem vormen.

De accu technologie van Bosch is zeer gewaardeerd. Desalniettemin zijn er soms ook defecten. Bijvoorbeeld door waterschade of vallen en stoten. Heb je geen idee hoe het komt dat je accu het niet doet, laat het ons weten!

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Tarieven voor Bosch reparaties

Mocht je willen weten wat de tarieven en prijzen zijn voor reparaties aan verschillende Bosch gereedschappen? Vraag dan middels onderstaande formulier de prijzen voor reparaties aan.

Veelgestelde vragen over Bosch

Het verschil tussen blauwe en groene Bosch is dat de blauwe tak van Bosch voor Bosch Professional staat en Bosch DIY is de groene kant. Bosch DIY (groen) is voor de huis- en tuinklussers. Terwijl Bosch Professional (blauw) voor zakelijke en professionele vakmannen en -vrouwen is.

Uit ervaring kunnen wij bij GECO gerust zeggen dat Bosch Professional (het blauwe merk van Bosch) een betrouwbaar merk is. Het doorstaat meerdere uithoudingsproeven. Het robuuste gereedschap heeft vaak een lange levensduur en is geschikt voor de bouw. Toch kan het wel eens stuk gaan en daarom kun je dit laten repareren bij GECO Service.

Bosch groen heeft drie accuplatformen: 18V, 12V en 36V. Daarnaast heeft Bosch blauw 18V en 12V accusystemen. De Bosch 18V (en dan 4.0Ah accu’s) staan bekend om hun absolute kwaliteit.

Mocht je een Bosch machine nieuw willen kopen omdat een reparatie niet de moeite waard is? Geen probleem. Je kan hier het assortiment van Bosch vinden of informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

GECO is officieel Bosch dealer. Wij mogen alle gereedschappen van Bosch Professional aan jou verkopen. Hierdoor hebben wij vanuit GECO Verhuur ervaring met het verhuren van Bosch gereedschap. Vanuit GECO Verkoop met de verkoop van Bosch en door GECO Service de reparaties en keuren van het materiaal.