Klant login

DeWalt Repareren

DeWalt laten repareren? Het Amerikaanse DeWalt produceert prachtig gereedschap. Toch kan het kapot gaan. Kijk hier om het te laten repareren door de experts van GECO Service.
DeWalt repareren

DeWalt reparatie aanmelden

Ga voor GECO Service als partij om jouw DeWalt te laten repareren

DeWalt storingen

Of het nou gaat om een hardnekkige DeWalt tacker storing of een DeWalt radio die stopt met werken.

Het Amerikaanse merk DeWalt heeft een zeer uitgebreid portfolio aan producten. Van kruislijnlaser, multitools tot aan de bekende afkort- en verstekzagen.

Wat er ook kapot of niet meer werkt aan één van de producten van DeWalt, GECO Service staat voor je klaar om je weer op weg te helpen. Wij kijken het producten na, repareren wanneer mogelijk en kunnen je voorzien van een tijdelijk alternatief.

Wanneer de tacker het lijkt te doen (dus wel het geluid maakt) maar de nagel niet in bijvoorbeeld hout terecht komt. De slagpen gaat dan waarschijnlijk ook niet heen en weer. Om het op te lossen, is een simpele tip eerst checken of je er wel voldoende nagels in hebt zitten. Als dat klopt, is er een storing die elders zit. Laat het ons weten.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over DeWalt

DeWalt komt uit Amerika. Het Amerikaanse bedrijf is in 1924 opgericht als DeWalt Products Company in Leola, in Pennsylvania. 

Wereldwijd verkoopt DeWalt zo’n 200 verschillende soorten gereedschappen en ongeveer 800 verschillende soorten accessoires. Al deze producten worden gefabriceerd in zeven fabrieken in de Verenigde Staten van Amerika.

Ja zeker, DeWalt is een A-merk. Dat durven wij met een gerust hart te zeggen. Er zijn meerdere producten van DeWalt die onafhankelijke prijzen willen zoals de Flexvolt of Tacker 20V max.

Dat ligt er aan wat voor klus jij hebt. DeWalt onderscheidt zich op het gebied van houtbewerking. Terwijl Makita juist wordt geprijsd wegens het lichte gewicht en de uitstekende accu’s.

Ja, DeWalt is van het moederbedrijf Stanley Black & Decker. Stanley Black & Decker heeft meerdere merken onder zich waaronder DeWalt, Black & Decker, Craftsman en meer.

Ben je in het bezit van een DeWalt afkortzaag? Als deze stuk is, dan kun je deze laten repareren bij GECO Service. Je kan de afkortzaagmachine aanmelden voor de Reparatie Service.

Om je zaagtafel te onderhouden is het belangrijk dat je deze schoonmaakt. Bijvoorbeeld door het zaagblad van de taagtafel regelmatig schoon te maken. Ook kan je de zaagtafel aan de buiten- en binnenzijde smeren.  Tot slot kun je er voor kiezen voor onderhoud door GECO Service.