Klant login

Hinowa Repareren

Laat je Hinowa repareren door de experts van GECO Service. Van Hinowa Rupsdumpers tot Hoogwerkers zoals de populaire Hinowa Spinhoogwerkers. Voor alle reparaties van schade of storingen kun je bij ons terecht.

Hinowa repareren - rupsdumpers van Hinowa repareren met GECO Service

Reparatie formulier voor Hinowa

Meld kapotte Hinowa machines in dit formulier

Veelvoorkomende Hinowa storingen en schades

Hinowa houdt zich sinds 1987 bezig met de bouw van machines voor werk op hoogte en op de grond. Waar het oorspronkelijk begon met minidumpers, is Hinowa nu groot aandeelhouder op de Nederlandse markt van hoogwerkers. Met name de rupsonderstellen is waar Hinowa om bekend staat.

Desondanks de kwaliteit van Hinowa, zijn er soms storingen en schades die het werk belemmeren. Voorbeelden zijn:

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier kapot gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over Hinowa

Als je op zoek bent naar meer informatie over hoogwerkers, minidumpers, rupshoogwerkers en onderwagens die door Hinowa worden geproduceerd, vindt je hieronder de meest gestelde vragen over machines. Heb je andere vragen, laat het ons weten!
Door GECO Serivce natuurlijk! Neem contact op met ons. Wij gaan voor jou aan de slag om de juiste Hinowa reserve onderdelen te regelen.

Nee, in Nederland heb je geen speciaal certificaat nodig om een hoogwerker of rupsdumper te mogen besturen. Je moet in ieder geval 18 jaar oud zijn en kennis en kunde van de machine hebben.

Ja, als je jongere Hinowa machines hebt kan dat! Je kan inloggen en de machine lokaliseren en de juiste status ervan verzekeren, dankzij een meegeleverd GPS-apparaat. Dankzij de R.A.H.M.-technologie (Remote Assistance on Hinowa Machines) is het ook mogelijk om op afstand problemen op te lossen en de software bij te werken, wat nog andere voordelen oplevert voor het onderhoud van de machines en de veiligheid ervan.

Ja, Hinowa levert ook hoogwerkers die binnenshuis kunnen worden gebruikt. In het ruime aanbod van Hinowa zijn tal van hoogwaardige oplossingen te vinden, die allemaal over de nodige eigenschappen beschikken om binnenshuis of in kleine ruimtes te kunnen worden gebruikt (bijv. in theaters, hotels, bouwbedrijven, enzovoorts).