Klant login

Magni Repareren

Laat je Magni repareren door GECO Service. Alle hoogwerkers, verreikers en meer van het merk Magni kun je laten repareren door ons. Door onze jarenlange ervaring met de machines, kunnen wij snel schakelen en storingen oplossen. 

Magni repareren

Reparatie formulier om Magni te laten repareren

Meld kapotte Magni machines in dit formulier

Magni storingen en reparaties

Magni is de specialist in roterende en starre verreikers. Ook heeft Magni schaarhoogwerkers voor ruwterrein of binnen gebruik in het assortiment. Iets minder populair maar ook kniktelescoop hoogwerkers en masthoogwerkers behoren tot het assortiment van Magni.

Ondanks de jarenlange ervaring die Magni heeft in de praktijk, gaat er wel eens wat kapot. Bij schade of storingen kun je GECO Service bellen of jouw machine hierboven aanmelden

Wij gaan dan voor jou aan de slag om de storing te verhelpen en de Magni machine dus te repareren. Alles in overleg met jou en met het doel om je volledig te ontzorgen.

Wanneer je de foutcode 01 op het display bij jouw schaarhoogwerker krijgt, is dat een fout in het initialiseren van het systeem. Dit heeft de mogelijke oorzaak dat de ECU storingen vertoont. Vervanging van de ECU is een mogelijke oplossing.

Soms komt het voor dat de hoogwerker of verreiker niet meer achteruitrijdt. Dit kan komen door een fout in de spoel. Dit valt soms op te lossen door de draden te controleren maar voor de zekerheid zouden wij adviseren om GECO Service te bellen.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier kapot gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijsindicatie voor reparaties

Veelgestelde vragen over Magni

Magni heeft zeer geavanceerde verreikers en hoogwerkers. GECO Service is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en service aan bouwmachines, verreikers en hoogwerkers. Hieronder hebben wij veelgestelde vragen over Magni machines voor je op een rijtje gezet.

Twee merken die nog wel eens door elkaar gehaald worden. Magni versus Manitou is een interessante discussie. Magni is met name gespecialiseerd in functionaliteit en kwaliteit. Het focust zich meer op binnen gebruik dan Manitou doet. Manitou daarentegen is juist gespecialiseerd in ruwterrein, robuuste verreikers en vorkheftrucks en zeer krachtige heffers. 

Wanneer foutcode 18 weer wordt gegeven op de display, toont dit aan dat er een fout zit in de kantelbeveiliging. Mocht je dit niet zelf kunnen oplossen, dan verzoeken wij contact op te nemen met GECO Service.

De RTH-serie van Magni zijn roterende verreikers. De draaibare verreikers zijn maximaal tot 13 ton hefvermogen. Het grootste model is tot 46 meter.

Het soort defect wat je hebt is doorslaggevend voor de duur van de reparatie. Hoe lang de reparatie duurt is afhankelijk van de schade, storing en andere omstandigheden. Breng daarom je machine naar ons of laat ons langs komen. Dan kunnen we inschatten hoe lang de exacte tijd wordt.