Klant login

Milwaukee Repareren

Laat je Milwaukee gereedschap repareren door de experts van GECO Service. Wij bieden een reparatiecentrum in onze werkplaats of repareren jouw Milauwkee tools op locatie.
Milwaukee repareren

Milwaukee reparatie aanmelden

Meld jouw Milwaukee tools aan via onderstaande formulier

Mogelijke storingen Milwaukee

In 1924 is het Amerikaanse Milwaukee al opgericht in Wisconsin. Sinds de oprichting richt het bedrijf zich op de productie van de “Hole-Shooter”, de eerste lichtgewicht, 1-hand boormachine voor een boordiameter tot 1/4″.

Meer recenter staat Milwaukee bekend om de uitgebreide en hoogwaardige kwaliteit elektrisch gereedschap. Populaire machines zijn de accu klopboor- en schroefmachine M18 of de multitools.

Desondanks kan er één van deze top machines wel kapot gaan. Daarom vind je hier mogelijke storingen van de Milwaukee tools.

Als de accu niet meer genoeg kracht levert, is het mogelijk dat er een aantal accu cellen kapot zijn. Je merkt het ook als de accu niet meer wil opladen.

De problemen bij Milwaukee ontstaan de afgelopen meer aan de accu en acculader kant. Daarom horen wij ook wel eens of zien dat de acculader niet meer functioneert. Breng hiervoor de lader naar ons of meld deze aan.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier het (accu) gereedschap aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over Milwaukee

In 2020 is er onderzoek gedaan naar Amerika’s meest vertrouwde elektrisch gereedschap merken. Milwaukee is aldus dat onderzoek een goed merk en staat in een top fijn met merken zoals:

  1. Craftsman
  2. DeWalt
  3. Bosch
  4. Milwaukee
  5. Makita

Milwaukee ONE KEY™ is een speciale functie die gereedschappen van Milwaukee hebben in samenwerking met jouw eigen smartphone. Met ONE KEY™ kun je de snelheid van je machine via je smartphone aanpassen. Handig als je bijvoorbeeld net even minder kracht nodig hebt om lichte bevestigingsmaterialen te monteren.

Er staan moderne fabrieken in Greenwood, Jackson en Kosciusko, Mississippi; Blytheville, Arkansas; Brookfield, Wisconsin en Matamoros, Mexico. Overal ter wereld en ook in Europa staan moderne fabrieken waar de producten van Milwaukee nauwkeurig volgens de laatste normen worden geproduceerd.