Klant login

GEDA Repareren

GEDA ladderliften, bouwliften en pannenliften laat je repareren bij GECO Service. GEDA is hét merk onder de ladderliften en wij bieden Reparatie Service. Je ontkomt er soms niet aan dat er schade, storing of dus reparaties nodig zijn. Wij helpen je graag.

GEDA repareren

GEDA liften aanmelden voor reparatie

Meld jouw ladder- of pannenlift aan in dit formulier

GEDA Ladderlift storingen en reparaties

GEDA Original bestaat al sinds 1929. Het staat voor: GEorg Dechentreiter Asbach. Het van oorsprong Duitse familiebedrijf ontwikkelt ladderliften en pannenliften voor bouw. In het bijna 100 jaar bestaan van het bedrijf, is het nog steeds dé oplossing voor de bouwvakker.

Op de bouw gebeurt er altijd wat. Zo ontstaan er ook schades aan bouwliften, ladderliften of pannenliften. Bovendien zijn er bij de ladderlift ook in de motor wat beveiligingsmechanisme ingebouwd die ook storing kunnen geven.

Voordeel aan storingen laten oplossen door GECO, is dat vanuit onze Verhuurtak hebben wij veel ervaring en expertise op het gebied van GEDA en andere merken ladderliften of bouwliften.

In het geval van een schade of probleem aan jouw ladderlift, staat GECO Service voor jouw klaar. Je kunt bij ons jouw ladderliften laten repareren en tegelijkertijd een vervangende lift huren.

In het geval dat de opbouwdelen, het knikstuk of ook wel de losse ladderdelen niet meer in elkaar passen? Dan zijn deze waarschijnlijk ooit verbogen of beschadigd. Neem hiervoor contact met ons op.

Lukt het niet om de kabel vloeiend over de kabelrol heen te krijgen omdat de ladderlift vast loopt? Hier kan een motorische storing aan de hand zijn.

Waarschijnlijk is het dan dat het spanningsverlies lager is dan 230V of dat je de belading minder moet doen. Bij overbelasting schakelt de ingebouwde thermosschakelaar de aandrijfmotor uit.

GECO Reparatie Service

Hoe werkt het?

Meld via dit formulier de kapotte ladderlift aan of bel ons. Uiteraard kun je het materiaal ook bij ons langsbrengen.

Gratis onderzoek

Wij onderzoeken slechts voor € 25,- excl. btw het defecte toestel. Op basis hiervan maken wij een inschatting voor reparatie.

Na akkoord gaan wij gelijk aan de slag met de reparatie. In de tussentijd kun je vaak een vervangend toestel huren bij ons.

Met jouw tijdelijk vervangende toestel of je inmiddels alweer gerepareerde materieel, kun je direct weer aan de slag.

Prijslijst voor reparaties

Veelgestelde vragen over GEDA ladderliften

Je komt GEDA tegen op elke bouwplaats. GEDA produceert sinds 1929 bouwliften en materiaal voor het vervoeren van goederen. Vanaf het begin van oprichting is de focus altijd geweest op kwaliteit en service. De introductie van de compacte ladderlift in 1975 zorgde voor grote bekendheid voor GEDA.
GEDA ladderliften zijn gebruikersvriendelijk. Een GEDA ladderlift is eenvoudig op en af te bouwen. Er wordt gebruik gemaakt van aluminium ladderelementen, knikstuk, motorunit en een platform naar keuze. De ladderdelen worden eenvoudig met schroefbouten in elkaar gezet, geheel zonder gereedschap.

De prijs van het repareren van een pannenlift, ladderlift, goederenlift of bouwlift is afhankelijk van de storing of de schade. Er wordt gerekend met een uurtarief en eventuele kosten aan vervangende materialen. Je vindt hier de prijslijst voor reparaties.

In de handleiding van GEDA staat het volgende over reparaties: “Reparatiewerkzaamheden mogen alleen door opgeleide vakmensen uitgevoerd worden, omdat deze werkzaamheden speciale vakkennis en bijzondere capaciteiten vereisen. Die worden in de gebruiksaanwijzing niet geleerd.

Kortom: ga voor reparatiewerkzaamheden aan jouw GEDA lift naar GECO Service.

Direct stoppen! Bij het optreden van een storing, zoals een beschadiging van de draadkabel, moet je direct stoppen met werkzaamheden en er voor zorgen dat de kabel wordt gerepareerd.