Klant login

Verhuislift keuren

Van verhuisliften, meubelliften, goederenliften, ladderlift of bouwliften. De verplichte jaarlijkse keuring kan bij GECO Service.

Als werkgever ben je verplicht minstens 1 keer per jaar jouw verhuislift(en) te laten keuren. De ladderliften zijn hulpmiddelen bij verhuisservice of bouwbedrijven. Zowel de NEN 3585 als de Richtlijn Arbeidsmiddelen dragen zorg over de juistheid van de keuring.

Kies voor de keurmeesters van GECO Service. Op die manier word je ontzorgd op het gebied van keuren. Je kunt bij ons flexibel en zonder werkonderbrekingen jouw keuringen laten doen.

Verhuislift keuren

Goederenliften of ladderliften. Je laat ze keuren bij GECO Service. Vraag hier vrijblijvend een keuring aan.

Prijzen verhuislift keuren

Op deze punten wordt een verhuislift gekeurd

De keuring van verhuisliften is een uitgebreide keuring. Om je een beeld te schetsen van wat de keuring inhoudt, vind je hieronder punten waarop een verhuislift, meubellift, goederenlift of ladderlift wordt gekeurd.

Alle ladderdelen van de lift worden gecontroleerd op slijtage of verbuigingen

De slede wordt geïnspecteerd of deze over de juiste vorm beschikt en of deze nog werkt zoals bedoeld

Het plateau waar de meubels of goederen op staat wordt op diverse punten gekeurd

Eén van de belangrijkste aspecten van de keuring is de stabiliteit van de verhuislift

Bovendien wordt de belasting en toegestane massa van de verhuislift beproefd

De elektra en motor die aanwezig is, wordt gecontroleerd op de juistheid en de werking er van

Het mechanisme en de staalkabel wordt geïnspecteerd op meerdere onderdelen

Alle documentatie wordt gratis voor jou opgeslagen in het materieelbeheersysteem.

Tips vooraf aan de keuring van verhuisliften

Om optimaal te kunnen voorbereiden op de keuring van bouwliften en goederenliften, kun je onderstaande praktische tips gebruiken.

GECO Service is jouw partner als het om keuren, onderhoud en repareren gaat. Daarom ben je vanuit heel Nederland welkom bij ons als je jouw verticaal transport wil laten keuren. Zoals goederenliften, ladderliften of verhuisliften. 

De misvatting is soms dat BMWT keuringen de enige manier zijn om liften zoals bouwliften, goederenliften, ladderliften of verhuisliften te laten keuren.

Echter is BMWT een gerenommeerde brancheorganisatie en de keuring die deze organisatie heeft bedacht is niet verplicht. Het is enkel een overkoepelend orgaan die een eigen keurmerk heeft die meerdere normen bevat. 

GECO heeft al jaren ervaring met de verhuur en keuring van GEDA ladderliften. Deze liften komen voor in het verhuurassortiment van GECO Verhuur. Waardoor er veel kennis en expertise is bij de andere labels van GECO over GEDA liften.

Ook voor de welbekende Böcker liften, kun je terecht bij GECO Service. Mocht jij in het bezit zijn van een Böcker ladderlift, meubellift of verhuislift? Wij helpen je verder.

Een tip die wij jou graag meegeven is dat je jouw verhuislift kan keuren, zonder stil te hoeven staan. Je kunt bij ons namelijk tijdelijk een vervangende verhuislift huren.

Als jouw verhuislift toch bij ons is of wij zijn bij jou op locatie, kunnen wij ook direct onderhoud of reparaties uitvoeren. Dit scheelt jou geld en tijd.

Veelgestelde vragen over verhuisliften

Niet iedereen mag zo maar een verhuislift keuren. Verhuislift vallen onder klasse 2 van keuringen. Waardoor personen die belang hebben bij de keuring (denk aan eigen medewerkers) geen verhuislift mogen keuren. Vakbekwame Personen van andere partijen zoals GECO Service mogen verhuisliften keuren voor jou. 

Ja, het laten keuren van een verhuislift is verplicht. Dit is afkomstig uit de Arbowet, Machinerichtlijnen en Warenwetbesluit.

Als werkgever dien je minstens 1 keer per jaar je verhuislift(en) te laten keuren. Kortom de minimale keuringsfrequentie is 1 keer per kalenderjaar.

Aanvraagformulier keuren

Als je onderstaande gegevens invult, dan bellen wij jou terug om eens vrijblijvend te bespreken wat de keuring voor jou inhoudt.

Andere keuringen

Bovendien bieden wij allerlei keuringen aan. Meerdere liften kun je bij ons keuren maar ook handgereedschap of machines. Ontdek een greep uit het assortiment hier: