Klant login

CARAT Nederland Dealer voor onderdelen

Onderdelen zoeken en vinden met GECO

Op zoek naar een CARAT Dealer voor onderdelen? Dan ben je bij GECO aan het juiste adres. Met twee vestigingen in Midden-Nederland (Houten en Wijk bij Duurstede) zijn wij één van de meest centraal gelegen dealers van CARAT. Er zijn meerdere redenen wat ons als dealer uniek maakt, je vindt ze hier.

Snel naar de onderdelenzoeker >

Ik wil laten repareren >

CARAT Dealer Nederland voor onderdelen

GECO is een officiële CARAT Nederland Dealer. Bij ons vind je een ruime selectie aan gereedschappen, gereedschapsonderdelen en accessoires van hoge kwaliteit. Maar dat is niet alles, want bij GECO kun je ook terecht voor reparaties van je gereedschap. Hier lees je alles over wat GECO te bieden heeft en waarom je bij ons het beste terecht kunt voor al je gereedschap- en reparatiebehoefte.

CARAT Dealer voor verkoop van gereedschap

Laten we beginnen wat GECO te bieden heeft. Allereerst het complete CARAT assortiment gereedschappen. Bij GECO kun je terecht voor een breed scala aan gereedschappen voor zowel professioneel als thuisgebruik. Of je nu op zoek bent naar handgereedschap, machinale gereedschappen, elektrisch gereedschap of pneumatic gereedschap, bij ons vind je alles wat je nodig hebt van CARAT.

Bij GECO Verkoop (webshop: gecoverkoop.nl/carat) vind je het assortiment gereedschappen.

CARAT Dealer voor verkoop onderdelen

Als officiële CARAT Nederland Dealer verkopen we niet alleen gereedschappen van dit merk, maar ook gereedschapsonderdelen en reserveonderdelen van CARAT. Dit betekent dat je bij GECO terecht kunt voor alle onderdelen en accessoires die je nodig hebt voor het onderhoud en de reparatie van je CARAT gereedschap.

Of je nu op zoek bent naar een vervangende motor voor je boormachine, nieuwe slijpschijven voor je slijpmachine of een nieuwe luchtfilter voor je luchthamer, bij GECO vind je alles wat je nodig hebt. We hebben een ruime selectie aan gereedschapsonderdelen en reserveonderdelen van CARAT, zodat je altijd kunt blijven werken met je favoriete gereedschap.

Wat ons uniek maakt als CARAT Nederland Dealer is onze CARAT onderdelenzoeker. Zo gemakkelijk heb je nog nooit je reserve-onderdelen gevonden.

Service voor CARAT gereedschap

Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste onderdeel of accessoire voor je gereedschap. Ze hebben een uitgebreide kennis van ons assortiment en kunnen je adviseren over welke onderdelen of accessoires het beste bij je gereedschap passen.

Naast kennis, kun je ook bij ons terecht voor het laten repareren van CARAT machines of de jaarlijks verplichte keuring van elektrisch gereedschap.

Picture of Robin Nagtegaal

Robin Nagtegaal

Als Machinepark Beheerder van GECO en het eerste aanspreekpunt voor alle GECO Service klanten, heeft Robin veel kennis in huis over diverse onderwerpen. Van verschillende keuringsnormen tot technische reparaties of software voor materieelbeheer.

Ontdek diensten van GECO Service

Deel dit bericht op socials

Mocht je iemand kennen voor wie dit bericht wellicht interessant is, stuur het dan door via bovenstaande knoppen.

Erkend onderdelen dealer:

Niet zelf lopen hannessen?

Door jouw gereedschap, machines of materiaal te laten repareren door GECO Service, kies je voor gediplomeerd vakmanschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke keer automatisch kennisartikelen