Klant login

Bosch Onderdelen & Tekeningen

Onderdelen van Bosch nodig? Bij GECO vind je originele Bosch vervangingsonderdelen en onderdelentekeningen voor elektrische gereedschap. Bosch onderdelen voor elektrisch gereedschap, accu’s en opladers makkelijk gevonden en besteld bij jouw officiële Bosch Professional Dealer.

Bosch repareren? Gereedschap reparatie van Bosch

Officieel Bosch Professional Dealer

GECO is dealer van Bosch Tools en Spare Parts

Zoek Bosch onderdelen

Middels onderstaande start je met het zoeken van Bosch onderdelen

Zoek Bosch onderdelen

Met onderstaande knop start je met het zoeken van Bosch onderdelen

Onderdelentekeningen

Op basis van het typenummer van de Bosch gereedschappen kun je onderdelen op te zoeken. Hieronder vind je de bekende Bosch Power Tools. Meer vind je in de onderdelenzoeker.

PEX400AE – 0603310603 (Bosch Excentrische Schuurmachine)
En nog veel meer…

Populaire onderdelen van Bosch

Als je liever per onderdeel zoekt, is dat ook mogelijk. Hieronder vind je een overzichtje van de meest populaire onderdelen van Bosch.

1) 2 607 014 001 – Koolborstelset
2) 2 607 200 260 – Schakelaar
3) 2 600 905 034 – Groefkogellager
4) 2 602 025 068 – Handgreep Zwart
5) 2 601 329 057 – Contactveer
6) 1 603 339 006 – Vleugelmoer M6
7) 2 601 022 000 – Isolatieplaat

Extra hulp bij het vinden van Bosch onderdelen

Zo kun je Bosch onderdelen vinden

Moeite om onderdelen te vinden voor je Bosch gereedschap? Geen zorgen! In dit artikel geven we je tips.

Meest voorkomende Bosch onderdelen

In dit artikel vind je wat de 20 meest populaire onderdelen van Bosch schuurmachines zijn. Check het hier.

Wat betekent het om Bosch Dealer te zijn?

Op zoek naar gereedschap en onderdelen van het bekende merk Bosch in de provincie Utrecht? Ontdek het hier.

Lukt het niet om het onderdeel te vinden?

Kun je het onderdeel niet vinden? Of wil je de Bosch gereedschap liever niet zelf repareren, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over Bosch onderdelen

Bosch gereedschap is bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid, kracht, comfort, veiligheid en innovatie. Het merk is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën om het werk van professionele gebruikers te vergemakkelijken.
Het hangt af van de specifieke klus of het materiaal waarmee je werkt. Bosch heeft een ruim assortiment aan gereedschappen voor verschillende doeleinden, zoals boren, zagen, schuren, slijpen, beitelen, etc. Het is aan te raden om de productspecificaties van het gereedschap te raadplegen of advies te vragen aan een GECO als Bosch dealer.

Kijk naar het typeplaatje van je huidige Bosch gereedschap. Hier vind je het typenummer en deze kun je opzoeken in de Bosch onderdelenzoeker om het juiste onderdeel te vinden.

De garantievoorwaarden voor Bosch gereedschap en onderdelen kunnen verschillen per product. In het algemeen biedt Bosch een fabrieksgarantie van 12 of 24 maanden op haar gereedschappen en onderdelen, afhankelijk van het product. De garantie geldt voor materiaal- en fabricagefouten en is geldig vanaf de datum van aankoop. Houd er wel rekening mee dat de garantie niet geldig is als het gereedschap of onderdeel niet correct is gebruikt, is aangepast of is beschadigd door externe oorzaken. Raadpleeg de handleiding van het product of neem contact op met de fabrikant of ons als erkende dealer voor specifieke garantievoorwaarden.

Zoek Bosch onderdelen

Druk op onderstaande knop om Bosch onderdelen te vinden.