Klant login

Bosch Dealer in de buurt

Onderdelen zoeken en vinden met GECO

Ben je op zoek naar professioneel gereedschap en onderdelen van het bekende merk Bosch in de provincie Utrecht? Dan ben je bij Bosch dealer GECO aan het juiste adres! Met vestigingen in Houten en Wijk bij Duurstede is GECO altijd in de buurt om je te voorzien van de beste Bosch gereedschappen en onderdelen voor al je klussen en projecten.

Snel naar de onderdelenzoeker >

Ik wil laten repareren >

Officiële dealer van Bosch

Als Bosch dealer biedt GECO een ruime selectie van professionele gereedschappen en onderdelen van het bekende merk Bosch. Maar wat betekent het nu eigenlijk om Bosch dealer te zijn?

Als dealer van Bosch zit GECO vaak dicht bij je in de buurt. Met vestigingen verspreid over Utrecht, kun je onze vestigingen vinden in de steden:

  • Houten
  • Wijk bij Duurstede

Officiële dealer van Bosch gereedschappen en onderdelen

In de eerste plaats betekent het dat GECO een officiële, erkende verkoper is van Bosch gereedschappen en onderdelen.

Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden die Bosch hanteert voor zijn dealers.

Bovendien heeft GECO toegang tot het volledige assortiment van Bosch gereedschappen en onderdelen, wat betekent dat klussers, fanatieke doe-het-zelvers en bouwbedrijven altijd terecht kunnen bij GECO voor het gereedschap of onderdeel dat ze zoeken.

Je kunt niet alleen gereedschappen of onderdelen kopen. Je kan bij ons ook je Bosch gereedschappen laten repareren. Of zelfs Bosch gereedschappen huren.

Kennis en expertise van Bosch

Naast het mogen verkopen, betekent dealer zijn ook dat GECO beschikt over de nodige kennis en expertise om klanten te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes als het gaat om Bosch gereedschappen en onderdelen.

Onze collega’s zijn op de hoogte van wat Bosch als merk te bieden heeft. Maar kunnen ook specifiek klanten adviseren over de beste gereedschappen en onderdelen voor hun specifieke klussen of projecten.

Dit kan voor klussers en doe-het-zelvers bijvoorbeeld betekenen dat ze advies krijgen over welk zaagblad het beste geschikt is voor het zagen van bepaalde materialen, of welk boormachine het meest krachtig is voor het boren van grote gaten.

Voor bouwbedrijven kan GECO als Bosch dealer bovendien een waardevolle partner zijn als het gaat om het aanschaffen van grote hoeveelheden gereedschappen en onderdelen.

Service, onderhoud en onderdelen

Daarnaast biedt GECO als Bosch dealer ook service en onderhoud aan voor de gereedschappen en onderdelen die het verkoopt. Zo kunnen klanten terecht bij het bedrijf voor Bosch reparaties, het vervangen van onderdelen of het oplossen van problemen met hun gereedschappen.

Picture of Robin Nagtegaal

Robin Nagtegaal

Als Machinepark Beheerder van GECO en het eerste aanspreekpunt voor alle GECO Service klanten, heeft Robin veel kennis in huis over diverse onderwerpen. Van verschillende keuringsnormen tot technische reparaties of software voor materieelbeheer.

Ontdek diensten van GECO Service

Deel dit bericht op socials

Mocht je iemand kennen voor wie dit bericht wellicht interessant is, stuur het dan door via bovenstaande knoppen.

Erkend onderdelen dealer:

Niet zelf lopen hannessen?

Door jouw gereedschap, machines of materiaal te laten repareren door GECO Service, kies je voor gediplomeerd vakmanschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke keer automatisch kennisartikelen