Klant login

Zo vind je Bosch onderdelen

Onderdelen zoeken en vinden met GECO

Heb je moeite om onderdelen te vinden voor je Bosch gereedschap? Geen zorgen! In dit artikel geven we tips voor het gebruik van onderdelentekeningen, online zoeken en contact opnemen met de klantenservice om de juiste onderdelen voor je gereedschap te vinden. Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat je altijd het juiste onderdeel hebt voor je Bosch gereedschap.

Snel naar de onderdelenzoeker >

Ik wil laten repareren >

Onderdelen van Bosch vinden doe je zo

Het kan soms lastig zijn om onderdelen te vinden voor je Bosch gereedschap. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om het zoeken en vinden van de juiste onderdelen te vergemakkelijken. In dit artikel geven we tips voor het gebruik van onderdelentekeningen en andere hulpmiddelen om de juiste onderdelen voor je Bosch gereedschap te vinden.

1. Gebruik de onderdelentekeningen van Bosch

De Bosch onderdelentekeningen kun je online inzien. Hier vind je de Bosch onderdelentekeningen.

Deze tekeningen geven een duidelijk overzicht van alle onderdelen van het gereedschap, met nummers die corresponderen met de onderdeellijst. Door het nummer van het onderdeel te zoeken op de tekening, kun je precies zien waar het onderdeel zich bevindt en hoe het eruit ziet. Dit is een handige manier om het juiste onderdeel te identificeren als je niet zeker weet wat je zoekt.

Ervaar zelf hoe makkelijk de Bosch onderdelenzoeker werkt.

2. Zoek online naar de onderdelen

Er zijn verschillende winkels die onderdelen verkopen voor Bosch gereedschappen. Maar het makkelijkste is toch om zelf online te zoeken.

Door het type en modelnummer van je gereedschap in te voeren op de Bosch onderdelen zoekmachine, kun je de juiste onderdelen vinden. Zorg ervoor dat je de juiste onderdelentekening bij de hand hebt als je online zoekt, zodat je zeker weet dat je het juiste onderdeel bestelt.

3. Vraag het aan de klantenservice (van Bosch)

Als je het onderdeel niet kunt vinden op de onderdelentekening, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Bosch of met ons.

Wij en Bosch kunnen je helpen om het juiste onderdeel te identificeren en je vertellen waar je het kunt kopen en vinden.

Houd het type en modelnummer van je gereedschap bij de hand als je contact opneemt met de klantenservice, zodat ze je snel kunnen helpen.

Picture of Robin Nagtegaal

Robin Nagtegaal

Als Machinepark Beheerder van GECO en het eerste aanspreekpunt voor alle GECO Service klanten, heeft Robin veel kennis in huis over diverse onderwerpen. Van verschillende keuringsnormen tot technische reparaties of software voor materieelbeheer.

Ontdek diensten van GECO Service

Deel dit bericht op socials

Mocht je iemand kennen voor wie dit bericht wellicht interessant is, stuur het dan door via bovenstaande knoppen.

Erkend onderdelen dealer:

Niet zelf lopen hannessen?

Door jouw gereedschap, machines of materiaal te laten repareren door GECO Service, kies je voor gediplomeerd vakmanschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke keer automatisch kennisartikelen