Klant login

3 dingen die je moet weten over CARAT zaagtafel onderdelen

Onderdelen zoeken en vinden met GECO

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar de juiste CARAT zaagtafel onderdelen. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste onderdelen koopt voor het specifieke model van je zaagtafel. Dit kan helpen om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de onderdelen correct functioneren. Ten tweede is het aan te raden om te zoeken naar een betrouwbare leverancier van CARAT zaagtafel onderdelen. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je kwalitatief hoogwaardige onderdelen koopt die lange tijd mee gaan. Ontdek het allemaal bij GECO.

Snel naar de onderdelenzoeker >

Ik wil laten repareren >

CARAT Zaagtafel onderdelen

Een CARAT zaagtafel is een belangrijk onderdeel van elke werkplaats, of je nu professioneel of hobbymatig werkt. Maar wat zijn nou de dingen die je moet weten voor het bestellen van CARAT zaagtafel onderdelen?

Bij CARAT heb je verschillende zaagtafels. Brugzagen, steenzagen, zijtafels, afkortzagen of klassieke zaagtafels ter ondersteuning. Zoals bij elke zaagtafel zijn er echter wel eens onderdelen die vervangen moeten worden. Van de CARAT zaagtafel waterpomp tot de koolborstels. Of die je nodig hebt om bepaalde werkzaamheden uit te kunnen voeren. In deze blog zullen we daarom een aantal onderdelen behandelen die vaak in een CARAT zaagtafel zitten. En geven we tips voor het vinden van de juiste onderdelen voor jouw zaagtafel.

Onderdelentekeningen en onderdelenlijsten

Voordat we ingaan op specifieke onderdelen, is het goed om te weten waar je de informatie kunt vinden om te bepalen welke onderdelen je nodig hebt.

Allereerst is het aan te raden om het typeplaatje van je zaagtafel te raadplegen. Op het typeplaatje staat het originele nummer van de machine. Deze kun je invullen bij de CARAT onderdelenzoeker en hieruit volgt de onderdelentekening met een overzicht van alle onderdelen van je zaagtafel.

Dit is handig als je niet precies weet hoe een bepaald onderdeel heet, of als je wilt weten waar een bepaald onderdeel zich bevindt op de zaagtafel.

Mocht het onderdeel niet te vinden zijn? Dan kun je vaak ook een onderdelenlijst vinden in de handleiding van de CARAT zaagtafel. Met daarin een lijst van alle onderdelen met bijbehorende nummers en namen. Deze kun je dan vervolgens bij officiële CARAT dealers bestellen.

GECO is CARAT dealer en levert graag alle onderdelen voor jouw machine.

Veelvoorkomende onderdelen van CARAT zaagtafels

Er zijn bepaalde onderdelen die vaker voorkomen in zaagtafels. Hieronder vind je voorbeelden van onderdelen die voorkomen in de zaagtafels: steenzaagmachine en tegelzaagmachine.

Waterpomp

Zeskantmoer

Profielmoer

Veerring

Nylon borgmoer

Cilinderkopbout

Schroef M8

Kogellager

Wielset

Isolatiemauw

Zaagkop

Sluitring

Spatbescherming

Filterset tbv waterpomp

Greepknop

Waterbak stop

Bout M6 x 20

Hoekschaal

Slangklem 16.2

Afdichtring

Reducerende nipel

Hijsoog

Glijlager

Motor 230V 1.3 kW

Hex. Flensschroef

En nog veel meer…

CARAT zaagtafel onderdelen bestellen

Zelf ervaren hoe makkelijk het is om onderdelen van CARAT te bestellen? Ontdek dan hier de CARAT onderdelenzoeker waar je onder andere de zaagtafels tegenkomt.

Picture of Robin Nagtegaal

Robin Nagtegaal

Als Machinepark Beheerder van GECO en het eerste aanspreekpunt voor alle GECO Service klanten, heeft Robin veel kennis in huis over diverse onderwerpen. Van verschillende keuringsnormen tot technische reparaties of software voor materieelbeheer.

Ontdek diensten van GECO Service

Deel dit bericht op socials

Mocht je iemand kennen voor wie dit bericht wellicht interessant is, stuur het dan door via bovenstaande knoppen.

Erkend onderdelen dealer:

Niet zelf lopen hannessen?

Door jouw gereedschap, machines of materiaal te laten repareren door GECO Service, kies je voor gediplomeerd vakmanschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke keer automatisch kennisartikelen