Klant login

Wat is een Hoekstrip?

Afkomstig uit het Onderdelen Woordenboek

> Bekijk hier andere definities van gereedschapsonderdelen

Een hoekstrip is een soort strip of profiel dat wordt gebruikt om een hoek of rand te beveiligen, af te dekken of af te ronden.

Hoekstrips zijn vaak gemaakt van plastic, rubber, metaal of een ander soort materiaal en zijn vormgegeven als een lang, rechthoekig stuk met een lange zijde en twee korte zijden.

Bovendien worden hoekstrips vaak gebruikt om hoeken of randen te beschermen tegen beschadiging of om hoeken of randen af te dekken of af te ronden. Hoekstrips worden vaak gebruikt in elektrisch gereedschap om hoeken of randen te beschermen tegen beschadiging of om hoeken of randen af te dekken of af te ronden. Ze kunnen ook worden gebruikt om hoeken of randen te beschermen tegen slijtage of om hoeken of randen te verstevigen.

Tot slot zijn hoekstrips zijn een belangrijk onderdeel van het gereedschap, omdat ze helpen om hoeken of randen te beschermen tegen beschadiging of om hoeken of randen af te dekken of af te ronden. Hoekstrips zijn ook vaak een noodzakelijk onderdeel van het onderhoudsproces van het apparaat, omdat ze helpen om hoeken of randen te beschermen tegen beschadiging of om hoeken of randen af te dekken of af te ronden.