Klant login

Wat is een Haspel?

Afkomstig uit het Onderdelen Woordenboek

> Bekijk hier andere definities van gereedschapsonderdelen

Een haspel is een soort spoel of rollen die wordt gebruikt om kabels, slangen of andere soorten lijn te winden, op te rollen of op te bergen. Haspeldelen zijn vaak vormgegeven als een rond, cilindervormig stuk met een middenas en twee open einden, die kunnen worden gebruikt om kabels, slangen of andere soorten lijn op te rollen of op te bergen.

Haspeldelen worden vaak gebruikt in elektrisch gereedschap om kabels, slangen of andere soorten lijn op te rollen of op te bergen. Ze kunnen ook worden gebruikt om de kabels, slangen of andere soorten lijn te beschermen tegen beschadiging of om de lijn te organiseren en te verminderen. Haspeldelen zijn een belangrijk onderdeel van het gereedschap, omdat ze helpen om kabels, slangen of andere soorten lijn op te rollen of op te bergen en om de kabels, slangen of andere soorten lijn te beschermen tegen beschadiging.

Haspeldelen zijn ook vaak een noodzakelijk onderdeel van het onderhoudsproces van het apparaat, omdat ze helpen om de kabels, slangen of andere soorten lijn op te rollen of op te bergen en om de kabels, slangen of andere soorten lijn te beschermen tegen beschadiging.